Home » featured » Dobrodosli na blog balkanske avijacije.

Dobrodosli na blog balkanske avijacije.

Poštovani posetioci,

u vrlo siromašnoj ponudi informacija iz vazduhoplovstva, ističe se par sajtova i blogova entuzijasta. Kao grupa profesionalaca i/ili zaljubljenika u vazduhoplovstvo, poraženi šturim, često pogrešnim ili pod pritiskom, iskrivljenim informacijama bitnim za sve iz oblasti vazduhoplovstva, odlučili smo da pokrenemo još jedan blog koji se bavi ovom tematikom. Želimo da sve bitne informacije objavljujemo BEZ ikakvog iskrivljenja, bez ikakvih uticaja kompanija, firmi, državnih službenika i slično.airplanes-silhouettes-–-hd-widescreen-wallpapers-300x187

Na sajtu će se objavljivati samo proverljive informacije, trudićemo se da pre objavljivanja, proverimo što je više moguće izvora, potvrda ili dokaza. Ukoliko to nije slučaj, uz svaki takav tekst će stajati napomena da vest nije proverena.

U vestima i objavama, možete učestvovati i Vi! Objavićemo Vaša mišljenja, Vaše vesti, Vaše informacije. Vaš identitet će biti, ukoliko to želite, apsolutno zaštićen. Biće objavljeni samo detalji o Vama, za koje Vi želite.

Sajt je još uvek u fazi izrade. Molimo Vas da imate razumevanja za šturu grafičku obradu ili izgled. Nama je bitna suština. Formu ćemo ulepšavati koliko imamo ukusa…

Avijaticar, Airman, Flyco i ostali

»

2 Comments to “Dobrodosli na blog balkanske avijacije.”

 • Pozdrav,
  naletoh na vasu stranicu malo prelistah i moram priznati da sam ostao pozitivno iznenadjen kvalitetom i tacnoscu tekstova. Nema to u nasem selu svaki dan. Da neko nesto zna a da ne trazi odobrenje od Partije…..
  dok je tako imate bar citaoca a mozda i sardnika, ko zna.
  Acak
  Repubika Srpska

  • Hvala Vam na komplimentima.
   Stručni saradnici su nam dragoceni i Vi ste dobrodošli.